Gründerne av

Lykkelig som liten

Kari er spesialist i allmennmedisin og idrettsmedisin.

Hun har i årevis engasjert seg innen svangerskaps- og barselmedisin, og har mye kunnskap og erfaring innen dette feltet. Hun har født seks barn selv, og sitter inne med mye egenerfaring!

Hun har også arrangert private kurs for gravide i Trondheim, er foredragsholder, og er engasjert i Legeforeningen med temaer som angår svangerskap og barns helse. Hun har vært medlem i Nasjonal fagråd for svangerskaps-, fødsels- og barselomsorgen.

I tillegg til jobben som fastlege, jobber hun også som lektor ved NTNU, der hun underviser legestudenter.

Kari er også glad i å skrive og formidle, og har sin egen mamma/legeblogg, og har gitt ut boken Kroppsklemma. Hun er også fast spaltist i Adresseavisen, og er ukebladlege i bladet Hjemmet, som er landets største magasin.

Nils arbeider som fastlege sammen med Kari på Munkholmen Legesenter i Trondheim.

Han er som Kari også ansatt som universitetslektor ved NTNU, og underviser legestudenter hver uke. Han har tidligere jobbet som helsestasjonslege i flere år.

Nils er spesialist i allmennmedisin. Han er også idrettslege, og jobber i en bistilling som lege for det norske damelandslaget i håndball. Han er i tillegg lege for Trondheims to eliteserielag i håndball, Byåsen og Kolstad.