top of page

Gründerne av

Lykkelig som liten

Kari er spesialist i allmennmedisin og idrettsmedisin.

Hun har i årevis engasjert seg innen svangerskaps- og barselmedisin, og har mye kunnskap og erfaring innen dette feltet. Hun har født seks barn selv, og sitter inne med mye egenerfaring!

Hun har også arrangert private kurs for gravide i Trondheim, er foredragsholder, og er engasjert i Legeforeningen med temaer som angår svangerskap og barns helse. Hun har vært medlem i Nasjonal fagråd for svangerskaps-, fødsels- og barselomsorgen.

I tillegg til jobben som fastlege, jobber hun også som lektor ved NTNU, der hun underviser legestudenter.

Kari er også glad i å skrive og formidle, og har sin egen mamma/legeblogg, og har gitt ut boken Kroppsklemma og Vår vei ut. Sistnevnte en personlig fortelling om spiseforstyrrelser, skam og håp. Hun er også fast spaltist i Adresseavisen, og er ukebladlege i bladet Hjemmet, som er landets største magasin.

Nils arbeider som fastlege.

Han er som Kari også ansatt som universitetslektor ved NTNU, og underviser legestudenter hver uke. Han har tidligere jobbet som helsestasjonslege i flere år.

Nils er spesialist i allmennmedisin. Han er også idrettslege, og jobber i en bistilling som lege for det norske damelandslaget i håndball. Han er i tillegg lege for Trondheims to eliteserielag i håndball, Byåsen og Kolstad.

bottom of page